Nå dine personlige mål

Vi tilbyder fleksible medlemskaber til alle former for træning og mål

Få din bedst mulige træning

Kontakt os med det samme, så kommer du bedst muligt i gang med den træning, der passer bedst til dig, dine behov og dine præmisser. Hos STRONG4LIFE får du ikke stoppet uopnåelige idealer og resultater ned i halsen, men til gengæld hjælper vi dig med at træne på en måde, der er bæredygtig for dig. Vi hjælper dig med træning for livet.

Du får ikke et træningscenter og personlig træning, hvor du føler, at din træning er et trættende gøremål. Du får et træningsmiljø, hvor din træning bliver dit fristed, som du vil besøge igen og igen. Vores tilgang er evidensbaseret, og derfor lover vi dig ikke en masse resultater i en fart, eller tilbyder dig bootcamps med midlertidige succeser.

Start med at kontakte os for en uforpligtende snak om dit behov, så hjælper vi dig med at finde ud af, om vi er et godt match hinanden. Og vi giver dig gerne en gratis og personlig fremvisning af vores faciliteter og ydelser.

Kontakt Allan, hvis du er interesseret i netværkstræning. Kontakt Kristian, hvis du er interesseret i personlig træning. Eller kontakt Ole, hvis du har behov for hjælp til løb eller cykling.

Allan: allan@strong4life.dk​ / 28 93 97 80

Kristian: kristian@strong4life.dk / 29 24 76 60

Ole: ole@strong4life.dk​​​ / 51 94 24 06

Du kan også vores kontaktformular herunder, så vender vi tilbage til dig.