Om STRONG4LIFE

​Træningscenter i Odense med stærke værdier og trænere

Når træning ikke bare er træning 

Hos os bliver du ikke overladt til at klare træningen på egen hånd. Vi hjælper dig med alle aspekter af din træning. Du får et træningsprogram og en træningsplan, der passer til dine ønsker og mål, hvad enten det er at blive stærkere, hurtigere, større eller mindre. Vi sørger løbende for, at din træning justeres og opgraderes i takt med, at du kommer i bedre form og når tættere på dine mål. 

Vi hjælper dig med din træning, mens du træner. Vi holder øje med dig og lærer dig at træne med god teknik og intensitet. Vi støtter dig, når det er hårdt, og vi jubler sammen med dig, når du sætter nye personlige rekorder - og indimellem udfordrer vi dig til at gøre ting, du ikke selv troede muligt. 

I STRONG4LIFE bliver du en del af et unikt træningsfællesskab, der er fyldt med effektiv træning, smil på læben og en masse gode grin. Vores medlemmer støtter og hjælper hinanden gennem træningen - og indimellem opstår der små indbyrdes konkurrencer. 

Træn med Allan, Kristian og Ole

Hos os er du i de bedst tænkelige hænder, hvad angår træning og motivation. Vi har alle tre en solid baggrund inden for træning og sundhed - såvel teoretisk som praktisk, og tilsammen har vi mere end 40 års trænererfaring. 

Allan Frederiksen

Tlf: 28 93 97 80
allan@strong4life.dk

Medejer

Kristian Bradsted

Tlf: 29 24 76 60
kristian@strong4life.dk

Medejer

Ole Stougaard

Tlf: 51 94 24 06
ole@strong4life.dk

Medejer

Christina

Personlig træner

Maria

Personlig træner

Maria

Personlig træner

Mathias

Personlig træner

Oplev STRONG4LIFE

Du skal opleve vores træningscenter og -fællesskab, inden du bliver medlem i STRONG4LIFE.
Aftal en gratis og uforpligtende tid med Allan, Ole eller Kristian, så du kan opleve STRONG4LIFE med egne øjne og krop.

Skriv til os