Kugler og Krukker

Det er tilfredsstillende at se fremgang. Det kan dog være svært at se processen når man begynder at motionere. Et visuelt værktøj som giver dig akut visuel feedback på din fremgang er ”Kugler og Krukker”

For hver træning du har gennemført, må du smide en kugle fra den fyldte krukke over i din ”Træningskrukke”/”Gåkrukke”/”Løbekrukke”/”Cykelkrukke”/ ”Støvsugningskrukke”. Det vil give dig mulighed for at se din fremgang med det samme.

“Jeg begynder at motionere mere på mandag..”

Du kender det måske selv eller har hørt andre sige: ”Jeg begynder at motionere mere på mandag” eller ”Jeg begynder at spise sundere. Jeg mener det virkelig denne gang!”. Alligevel sker der ofte, at den ændrede adfærd kun holder et par dage eller uger. Når hverdagen for alvor rammer med familie, arbejde, studie eller hvad der nu fylder din dag, så vender vi ofte tilbage til den gamle adfærd.  

Et visuelt værktøj

Et visuelt værktøj som dette fungerer godt, fordi det minder dig om dine ønskede mål og kan hjælpe dig med at fortsætte og ikke vende tilbage til gamle vaner. At se krukken stille og roligt blive fyldt af kugler, vil minde dig om hvor langt du er nået og dermed give motivation for at fortsætte indtil krukken er fyldt.

Når krukken er fyldt

Når krukken er fyldt, har du højst sandsynligt fået noget positivt ud af det når du kigger tilbage. Du har måske fået inkorporeret en fast rutine om at gå/løbe/styrketræne og at denne adfærd har resulteret i mere energi og overskud i hverdagen, mod på mere motion, øget styrke eller måske endda resulteret i et vægttab (hvis det var et ønske).

Flere artikler

Oplev STRONG4LIFE

Du skal opleve vores træningscenter og -fællesskab.

Aftal en gratis og uforpligtende tid med Allan eller Ole, så du kan opleve STRONG4LIFE med egne øjne og krop.

Skriv til os

    Her er plads til alle på alle niveauer og med mange forskellige baggrunde hjulpet og vejledt af de mest kompetente og grundige trænere her er intet problem for stort eller småt. Alt sammen i de hyggeligste omgivelser.

    Carsten Poulsen

    Medlem