Benjamin Riis

Personlig træner

Om Benjamin

Jeg er en videbegærlig person, som ønsker at blive bedre i alt hvad jeg foretager mig. Derfor elsker jeg personligt også at udfordre mine egne evner og kvaliteter. Gennem min ungdom har jeg primært dyrket fodbold, cykling og løb – mens det nu mere eller mindre er alle former for sport og kropslige udfoldelser, som kan have interesse.

Jeg er færdiguddannet fysioterapeut med særlig passion indenfor arbejdet med sportsskader, smerter og styrketræning for seniorer. Indenfor alle disse grupper, oplever jeg hvordan styrketræning og kropsfornemmelse kan være med til at skabe tiltro til egne evner og styrke livskvaliteten i hverdagen.

 

Hvorfor skal du vælge mig som træner?

Jeg tilstræber i samarbejde med dig, at lave en træningsplan til dine behov – bygget op på den nyeste viden og dine så vel som mine erfaringer.  Du skal vælge mig som træner, hvis du føler dig påpasselig med at bevæge dig pga. tidligere eller nuværende skavanker eller hvis du gerne vil blive stærkere eller begynde at træne – men ikke helt ved hvor du skal begynde.

Uddannelse

– 2020: Sportsfysioterapi

– 2019: Professionsbachelor i Fysioterapi

Erfaring

– 2021: Personlig træner v. STRONG4LIFE

– 2020: Fysioterapeut v. FysioDK Slagelse

– 2020: StrongKids v. STRONG4LIFE

2020: Fysioterapeut v. Dalum fysioterapi

– 2019: Fysioterapeut v. Hjerneskade- og Rehabiliteringscenter

Her er plads til alle på alle niveauer og med mange forskellige baggrunde hjulpet og vejledt af de mest kompetente og grundige trænere her er intet problem for stort eller småt. Alt sammen i de hyggeligste omgivelser.

Carsten Poulsen

Medlem

Oplev STRONG4LIFE

Du skal opleve vores træningscenter og -fællesskab.

Aftal en gratis og uforpligtende tid med Allan eller Ole, så du kan opleve STRONG4LIFE med egne øjne og krop.

Skriv til os