Emilie Stoltenberg 

Personlig træner

Om Emilie

Mit navn er Emilie og jeg er 25 år gammel. Jeg er uddannet DIF diplomtræner i styrketræning og har en bachelor i idræt og sundhed med studielinje i fysisk aktivitet, træning og sundhed. Jeg har styrketrænet i omkring 6 år siden jeg tog min fitnessuddannelse på Oure Højskole i 2016. Jeg har tidligere lavet en del vægtløftning og deltaget i et par konkurrencer. Om sommeren bruger jeg også min tid på at undervise i stand-up paddle i Odense havn ved Mornsol.

Min træningsfilosofi bygger på at tage små, men realistiske skridt og opbygge vaner der holder hele livet. Jeg går ikke ind for restriktioner, kure eller hurtige løsninger.

Træning handler for mig om meget mere end tabe kilo og få en lavere fedtprocent. Træning skal give dig energi og overskud i dit liv og hverdag. Træning for at du har en sund og stærk krop gennem hele livet. Det som driver mig som personlig træner er at hjælpe andre til at opleve følelsen af en stærk krop, mere selvtillid og glæde samt blive en bedre udgave af sig selv i alle aspekter af livet.

Derudover vil jeg som træner gøre mit bedste for at undervise dig ift. både kost og træning, så du efter et forløb har en masse viden og derfra kan fortsætte med at træne på egen hånd. Hvis du har brug for hjælp til muskelopbygning, øget styrke, bedre teknik, vægttab og generelt få skabt holdbare vaner og fornyet energi, så bliver træning med mig altid tilpasset den enkelte person og deres mål uden at man skal gå på kompromis med livets glæder. Træning skal tilpasses til dig og din hverdag.

Uddannelse

– 2021: Bacheloruddannelsen i Idræt og Sundhed, Syddansk Universitet.

– 2018: Aalborg Sportshøjskole, DIF diplomtræneruddannelsen: Styrketræner, fysisk træner og personlig træner

– 2018: Dansk Idræts Forbund, Coaching 1

– 2018: SUP instruktør 1, Dansk Sejlunion

– 2018: B-dommer kursus i vægtløftning, dansk vægtløftningsforbund

– 2016: Højskole Oure, fitness linje (Skolerne i Oure, Sport & Performing Arts): Teoretisk prøve i DIF/DGI’s fitnessuddannelse og praktisk prøve i DIF/DGI’s fitnessuddannelse

Erfaring

– 2023: Personlig træner v. STRONG4LIFE

 

Her er plads til alle på alle niveauer og med mange forskellige baggrunde hjulpet og vejledt af de mest kompetente og grundige trænere her er intet problem for stort eller småt. Alt sammen i de hyggeligste omgivelser.

Carsten Poulsen

Medlem

Oplev STRONG4LIFE

Du skal opleve vores træningscenter og -fællesskab.

Aftal en gratis og uforpligtende tid med Allan eller Ole, så du kan opleve STRONG4LIFE med egne øjne og krop.

Skriv til os