Forløb i STRONG4LIFE

Find dit træningsforløb her

Træningsforløb kan løse mange mål. I STRONG4LIFE er et forløb altid grobund for et langsigtet resultat

Se vores nuværende træningsforløb her

Temabaserede træningsforløb, der rammer både bredt og specifikt

Vores træningsforløb vil oftest have et temabaseret fokus, hvor der er et specifikt fokus, som rammer en bred men defineret målgruppe. Fx StrongSenior, der har fokus på at give mobilitet, styrke og kondition til en ældre målgruppe. StrongMoms, der er målrettet nybagte mødre. Eller StrongLife, som henvender sig til alle, der gerne vil igang med en sundere og mere aktiv livsstil.

I STRONG4LIFE finder du træningsforløb, som kører året rundt, mens andre forløb er sæsonbetonet. Ser du et forløb, som du er nysgerrig på, så kontakt os og få en uforpligtende snak om forløbet med os. Og savner du et specifikt forløb, så kontakt os, så kan vi sikkert skræddersy et forløb til dit behov.

Her er plads til alle på alle niveauer og med mange forskellige baggrunde hjulpet og vejledt af de mest kompetente og grundige trænere her er intet problem for stort eller småt. Alt sammen i de hyggeligste omgivelser.

Carsten Poulsen

Medlem

Oplev STRONG4LIFE

Du skal opleve vores træningscenter og -fællesskab.

Aftal en gratis og uforpligtende tid med Allan eller Ole, så du kan opleve STRONG4LIFE med egne øjne og krop.

Skriv til os

Seniortræning med mål og formål

Jan på 69 er fast inventar i STRONG4LIFE. Med flere ugentlige morgentræninger, så er Jan er godt bevis på, at styrketræning ikke kun er for det yngre segment.

Selvom Jan er gået på pension fra arbejdslivet, så er der stadig masser ambition, motivation og konkurrencedyrkning. Det nuværende mål er fx at skubbe hele 200kg på slæden. Men der er også et større formål med træningen: Jan håber også, at træningen og de sunde vaner er med til at holde sin kræftdiagnose i ro.

 

Trænere i STRONG4LIFE

Allan Frederiksen

Allan Frederiksen

Medejer

Ole Stougaard

Ole Stougaard

Medejer

Benjamin Riis

Benjamin Riis

Personlig træner

Maria Buk

Maria Buk

Personlig træner

Mathias Nielsen

Mathias Nielsen

Personlig træner