Yoga i STRONG4LIFE

Yogaforløb

I Strong4life kan du også praktisere yoga. Hos os er yogaen udogmatisk og uhøjtidelig – fokus er hverken på præstation eller perfektion.

Vi ønsker at hjælpe og inspirere til, at du kan mærke yogaens evne til at bidrage til fysisk velvære og mental balance og ro. Vi ønsker at give kroppen kærlighed og respekt – det gør vi gennem smidighed, stabilitet, styrke og dybe vejrtrækninger. Målet er, at du kommer ud af hovedet og ned i kroppen – får kontakt til dit åndedræt og er til stede i nuet. Og at du herved oplever, hvordan yogaen kan skabe fornyet energi, indre ro og overskud.

Undervisningen udspringer af hatha-yogaen, men vi arbejder også med vinyasa-flow, balance og leg med armbalancer og omvendte stillinger. Målet er at tilpasse undervisningen til deltagernes form og ønsker. Du bliver introduceret for yogaens univers og du vil opleve hvorvidt yoga spænder og hvor alsidig det kan være.

Yoga-forløbet starter mandag den 3 januar og slutter midt juni. Hver Yoga-praksis er på 75 minutter.

Næste forløb starter

}

3. januar, 2022

17:00

Startdatoer for de næste forløb

Træningstider

Mandag: 17:00-18:15

Pris

795 kr.

Varighed

24 uger

Sted

STRONG4LIFE
Cirkorievej 76
5220 Odense SØ

Mød din træner

Merete Vandmose

Yogalærer

Som yogalærer er det min intention at give mine yogier oplevelsen af nærvær, mental bevidsthed samt fysisk og følelsesmæssig balance – således at både krop og sind bliver mere smidigt, stærkt og balanceret. Min baggrund for at undervise er et liv i og med bevægelse og en stor fascination af, hvad kroppen og sindet kan. Jeg er certificeret yogalærer fra Nordisk Yoga, og har gennem årene deltaget i et hav af kurser og workshops.

Tilmelding

Tilmeld dig forløbet her.

Hvis du har nogle spørgsmål til forløbet, eller gerne vil tilmelde dig, men ikke har mulighed for at betale online, så kontakt Ole Stougaard på 51 94 24 06 / ole@strong4life.dk.

Kontakt os

Lyder forløbet som noget for dig eller har du spørgsmål, så kontakt os her!

Skriv til os

Her er plads til alle på alle niveauer og med mange forskellige baggrunde hjulpet og vejledt af de mest kompetente og grundige trænere her er intet problem for stort eller småt. Alt sammen i de hyggeligste omgivelser.

Carsten Poulsen

Medlem