Yoga i STRONG4LIFE

Næste forløb starter

}

3. januar, 2022

17:00

Pris

Medlemmer

Gratis

Ikke-medlemmer

795 kr.

Varighed

24 uger

Sted

STRONG4LIFE
Cirkorievej 76
5220 Odense SØ

Yogaforløb

I Strong4life kan du også praktisere yoga. Hos os er yogaen udogmatisk og uhøjtidelig – fokus er hverken på præstation eller perfektion.

Vi ønsker at hjælpe og inspirere til, at du kan mærke yogaens evne til at bidrage til fysisk velvære og mental balance og ro. Vi ønsker at give kroppen kærlighed og respekt – det gør vi gennem smidighed, stabilitet, styrke og dybe vejrtrækninger. Målet er, at du kommer ud af hovedet og ned i kroppen – får kontakt til dit åndedræt og er til stede i nuet. Og at du herved oplever, hvordan yogaen kan skabe fornyet energi, indre ro og overskud.

Undervisningen udspringer af hatha-yogaen, men vi arbejder også med vinyasa-flow, balance og leg med armbalancer og omvendte stillinger. Målet er at tilpasse undervisningen til deltagernes form og ønsker. Du bliver introduceret for yogaens univers og du vil opleve hvorvidt yoga spænder og hvor alsidig det kan være.

Yoga-forløbet starter mandag den 3 januar og slutter midt juni. Hver Yoga-praksis er på 75 minutter.

Mød din træner

Tilmelding

Tilmeld dig hos Ole Stougaard på ole@strong4life.dk eller 51 94 24 06. Er du i tvivl om forløbet er det rigtige for dig, så kontakt Ole for en uforpligtende snak om dit behov, dine ønsker og dine spørgsmål.

Her er plads til alle på alle niveauer og med mange forskellige baggrunde hjulpet og vejledt af de mest kompetente og grundige trænere her er intet problem for stort eller småt. Alt sammen i de hyggeligste omgivelser.

Carsten Poulsen

Medlem