Yoga i Strong4life

Yogaforløb

I Strong4life er yogaen i udogmatisk og uhøjtidelig – Vi ønsker at hjælpe og inspirere til, at du kan mærke yogaens evne til at bidrage til fysisk velvære og mental balance og ro. Vi tilbyder to forskellige klasser:

 

Hatha-flow

Undervisningen er inspireret af vinyasa-yoga, hvor vi gennem flydende bevægelser arbejder med hele kroppen. Stillingerne kommer i forlængelse af hinanden uden pauser, og du vil opleve en naturlig varme i kroppen og sved på panden. Desuden arbejder vi med balanceøvelser og omvendte stillinger, klassen er således mere fysisk udfordrende, men der tilbydes altid modifikationer eller alternative stillinger, så alle kan være med.

Mandag kl. 17.00-18.15

Blid yoga (strækhold)

Klassens stillinger foregår primært på alle fire, siddende og liggende, hvor vi gennem dybe og intense stræk arbejder hele kroppen igennem. Her er mulighed for at praktisere nærvær, lytte til kroppen og finde ro gennem bevægelse.

Torsdag kl. 18.10 -18.55

 

Praktisk info

Som medlem i Strong4life er det gratis at deltage på det ene eller begge hold. Hvis du ikke er medlem er prisen 750 kr. for at være med.

Vil du vide mere eller har du lyst til at være med, så kontakt Ole Stougaard på 51 94 24 06 / ole@strong4life.dk.

Næste forløb starter

}

Startdatoer for de næste forløb

Træningstider

Mandag: 17:00-18:15 (Hatha-flow)
Torsdag: 18:10-18:55 (Blid yoga)

Pris

750 kr.

Varighed

16 uger

Sted

STRONG4LIFE
Herluf Trolles Vej 116A
5220 Odense SØ

Mød din træner

Merete Vandmose

Yogalærer

Som yogalærer er det min intention at give mine yogier oplevelsen af nærvær, mental bevidsthed samt fysisk og følelsesmæssig balance – således at både krop og sind bliver mere smidigt, stærkt og balanceret. Min baggrund for at undervise er et liv i og med bevægelse og en stor fascination af, hvad kroppen og sindet kan. Jeg er certificeret yogalærer fra Nordisk Yoga, og har gennem årene deltaget i et hav af kurser og workshops.

Tilmelding

Tilmeld dig ved at skrive til os via kontaktformularen “Skriv til os”

Kontakt os

Lyder forløbet som noget for dig eller har du spørgsmål, så kontakt os her!

Skriv til os

    Her er plads til alle på alle niveauer og med mange forskellige baggrunde hjulpet og vejledt af de mest kompetente og grundige trænere her er intet problem for stort eller småt. Alt sammen i de hyggeligste omgivelser.

    Carsten Poulsen

    Medlem