Medlemskaber

Vælg dit træningsmedlemskab

Træningsmedlemskab til dit behov

Vælg blandt vores fleksible medlemskaber til forskellige mål og træningsformer

Medlemskab i STRONG4LIFE

I vores forskellige medlemskaber får du opfyldt forskellige træningsbehov:

I ”Base” får du adgang til vores velindrettede træningscenter i Odense alle ugens dage fra 06:00 – 24:00 med mulighed for tilkøb af personlig træning med medlemsrabat. Dette træningsmedlemskab er i høj grad til dig, der selv kan tage ansvaret for din egen træning. Mange af vores medlemmer kombinerer fx denne pakke med en månedlig eller kvartalsvis personlig træning for fintuning og justering.

I ”Peak” får du superviseret personlig træning, som betyder, at du altid har adgang til at få korrigeret og optimeret din træning. Derudover hjælper vi dig med en personlig træningsplan, som bliver justeret efter dit behov samt kostvejledning. Vi står desuden altid til rådighed online, ligesom du løbende vil kunne blive sundhedstestet.

Det er det bedste trænings sted i Odense uden tvivl. Det er altid god stemning, plads og kompetente mennesker til rådighed. Elsker at træne der. Glæder mig hver gang til at komme derud.

Kamilla Caspersen

Medlem

Oplev STRONG4LIFE

Du skal opleve vores træningscenter og -fællesskab.

Aftal en gratis og uforpligtende tid med Allan eller Ole, så du kan opleve STRONG4LIFE med egne øjne og krop.

Skriv til os

Fra spillemand til STRONGman

Claus har været medlem i STRONG4LIFE i en lang periode, og Claus’ resultater vidner om, at træningsambitioner, der rækker ud over et 8 ugers forløb, er det hele værd.

Claus gik fra at være rygsvag – på en måde, der hæmmede ham i hverdagen – til at løfte mere end 100kg. Og endnu vigtigere: Claus er ikke længere bekymret for at have en aktiv hverdag. Tværtimod.

 

Trænere i STRONG4LIFE

Allan Frederiksen

Allan Frederiksen

Medejer

Ole Stougaard

Ole Stougaard

Medejer

Benjamin Riis

Benjamin Riis

Personlig træner

Maria Krüger

Maria Krüger

Personlig træner

Maria Buk

Maria Buk

Personlig træner

Mathias Nielsen

Mathias Nielsen

Personlig træner