Om STRONG4LIFE

​Træningscenter i Odense med stærke værdier og trænere

Når træning ikke bare er træning

Hos os bliver du ikke overladt til at klare træningen på egen hånd. Vi hjælper dig med alle aspekter af din træning. Du får et træningsprogram og en træningsplan, der passer til dine ønsker og mål, hvad enten det er at blive stærkere, hurtigere, større eller mindre. Vi sørger løbende for, at din træning justeres og opgraderes i takt med, at du kommer i bedre form og når tættere på dine mål.

Vi hjælper dig med din træning, mens du træner. Vi holder øje med dig og lærer dig at træne med god teknik og intensitet. Vi støtter dig, når det er hårdt, og vi jubler sammen med dig, når du sætter nye personlige rekorder – og indimellem udfordrer vi dig til at gøre ting, du ikke selv troede muligt.

I STRONG4LIFE bliver du en del af et unikt træningsfællesskab, der er fyldt med effektiv træning, smil på læben og en masse gode grin. Vores medlemmer støtter og hjælper hinanden gennem træningen – og indimellem opstår der små indbyrdes konkurrencer.

Hos os er du i de bedst tænkelige hænder, hvad angår træning og motivation. Alle vores trænere har en solid baggrund inden for træning og sundhed – såvel teoretisk som praktisk.

Trænere i STRONG4LIFE

Allan Frederiksen

Medejer

Jeg er uddannet Cand. Scient Idræt og Sundhed. Sammen med Ole Stougaard, åbnede jeg STRONG4LIFE i 2016. Jeg har mange års erfaring som personlig træner og har gennem årene hjulpet mange til en sundere og mere aktiv livsstil.

Ole Stougaard

Medejer

Jeg er grundlægger og medejer af Strong4life, og jeg har arbejdet med personlig træning siden år 2000.

Benjamin Riis

Personlig træner

Min store force som træner ligger indenfor rehabilitering og smertereducering, som jeg har beskæftiget mig meget med som fysioterapeut. Ikke desto mindre har jeg en stor interesse indenfor styrketræning og præsentationsfremmende træning.

Maria Buk

Personlig træner

Jeg hedder Maria Buk Jørgensen og jeg er uddannet Cand.scient i Idræt og Sundhed ved Syddansk Universitet. Igennem mit uddannelsesforløb har jeg haft særlig fokus indenfor træningsfysiologi og specialiseret mig i denne retning.

Kristian Petersen

Personlig træner

Jeg hedder Kristian Hessellund Petersen, og jeg bliver bachelor i Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet i sommeren 2023. Efterfølgende tager jeg en 2-årig kandidat, også i Idræt og Sundhed, hvor jeg kommer til at specialisere mig inden for træningsfysiologi.

Emilie Stoltenberg

Personlig træner

Mit navn er Emilie og jeg er 25 år gammel. Jeg er uddannet DIF diplomtræner i styrketræning og har en bachelor i idræt og sundhed med studielinje i fysisk aktivitet, træning og sundhed. Jeg har styrketrænet i omkring 6 år siden jeg tog min fitnessuddannelse på Oure Højskole i 2016. Jeg har tidligere lavet en del vægtløftning og deltaget i et par konkurrencer. Om sommeren bruger jeg også min tid på at undervise i stand-up paddle i Odense havn ved Mornsol.

Merete Vandmose

Yogalærer

Som yogalærer er det min intention at give mine yogier oplevelsen af nærvær, mental bevidsthed samt fysisk og følelsesmæssig balance – således at både krop og sind bliver mere smidigt, stærkt og balanceret. 

Min baggrund for at undervise er et liv i og med bevægelse og en stor fascination af, hvad kroppen og sindet kan. Jeg er certificeret yogalærer fra Nordisk Yoga, og har gennem årene deltaget i et hav af kurser og workshops.

Her er plads til alle på alle niveauer og med mange forskellige baggrunde hjulpet og vejledt af de mest kompetente og grundige trænere her er intet problem for stort eller småt. Alt sammen i de hyggeligste omgivelser.

Carsten Poulsen

Medlem

Oplev STRONG4LIFE

Du skal opleve vores træningscenter og -fællesskab.

Aftal en gratis og uforpligtende tid med Allan eller Ole, så du kan opleve STRONG4LIFE med egne øjne og krop.

Skriv til os