Personlig træning

Træning, der er fokuseret omkring dig

Nå dine mål med personlig træning fra STRONG4LIFE

Personlig træning får dig til at lykkedes med din sundhed og dine mål

Der er mange grunde til at vælge personlig træning.
Mange af dem, som vi laver træning for, har oplevet et eller flere af følgende ting:

 

 • Du ved ikke, hvordan din træning skal sammensættes og udføres for at give mest mulig effekt
 • Du ønsker inderligt at ændre livsstil, men du ved ikke, hvor du skal begynde
 • Du har aldrig trænet før
 • Du er ikke motiveret for træning
 • Det føles som en jungle at navigere i hele sundheds- og træningsdebatten

Se dine muligheder for personlig træning her

Forhør dig om mulighederne for medlemsrabat hos Allan eller Ole.

Personlig træning i Odense

En stor del af din succes med personlig træning afhænger af din træner. Du skal finde en personlig træner, der forstår dine behov, og som du føler, at du kan få en god relation til. En personlig træning, der kan sætte sig ind i dine behov, og som du har lyst til at svede sammen med, giver de bedste forudsætninger for et vellykket samarbejde.

Når du skal vælge en personlig træner, så er der også nogle generelle ting, som du kan have for øje: Hvilken uddannelse har træneren? Hvilke resultater bliver du stillet i sigte? Har træneren erfaring med behov, der ligner dine? Og er den træning, som I planlægger sammen, langtidsholdbar?

I STRONG4LIFE har vi alle relevante universitetsuddannelser. Vi reklamerer ikke med “six-pack på 8 uger”-forløb, men laver træning, der skaber langvarige resultater. Vi har erfaring med alt fra elitesport og Ironman til vægttab til styrkeforøgelse og til forhøjning af generel sundhed og trivsel. Når vi planlægger træning, så sørger vi for, at træningen er realistisk for dig – også i mere end bare 8 uger.

Er vi et match? Kontakt os, så tager vi en uforpligtende snak – gerne fulgt op af et besøg i vores træningscenter – og finder ud af det. 

Kompetente og erfarne trænere

Alle trænere i STRONG4LIFE har stor erfaring med træning – og mange forskellige typer træning – ligesom alle har deres faglighed forankret relevante uddannelse.

Det betyder, at du kan være sikker på at få evidensbaseret og velafprøvet træning, når du træner i STRONG4LIFE. Du får ingen bootcamps eller ”få resultater i en fart”-koncepter.

Vi sætter dig på sporet af en sund og aktiv livsstil, hvor du på en realistisk måde kan nå dine målsætninger. Og så hjælper vi dig med at bibeholde og forbedre dine resultater!

Allan Frederiksen og Ole Stougaard leder og ejer STRONG4LIFE. De har begge kandidatgrader i Idræt og Sundhed, års erfaring med træning, Ironman og undervisning.

Motiverende træningsmiljø

I STRONG4LIFE finder du de perfekte rammer om din træning. Du får et træningsmiljø, hvor din træning bliver sjov, men også målrettet, seriøs, struktureret, inspirerende og motiverende.

Du kan altid få en hjælpende hånd eller et godt råd af en af vores medlemmer eller trænere. Hos STRONG4LIFE bliver du ikke blæst bagover af pulserende musik eller sendt i lang kø, inden du skal til din næste træningsstation.

Du kan altid komme til de redskaber, som du skal bruge, og musikken er du selv med til at styre – dog aldrig højere end, der kan tales normalt sammen. Desuden finder du ikke nogen spejle i vores træningssale.

Vi tror på, at træning skal mærkes og føles; ikke ses. Og vi tror på, at det skaber et bedre træningsmiljø for alle.

Gode træningsfaciliteter

God træning kræver gode og sikre træningsredskaber. Hos STRONG4LIFE får du de bedste træningsfaciliteter til din træning.

Vores træningsredskaber består i høj grad af fri vægte – både med stænger, håndvægte og kettlebells – og masser stativer/racks og bænke.

Derudover har vi romaskiner, virtuelle motionscykler og løbebånd. Vi garanterer, at du ikke kommer til at mangle noget eller løber tør for tunge vægte!

Det er det bedste trænings sted i Odense uden tvivl. Det er altid god stemning, plads og kompetente mennesker til rådighed. Elsker at træne der. Glæder mig hver gang til at komme derud.

Kamilla Caspersen

Medlem

Oplev STRONG4LIFE

Du skal opleve vores træningscenter og -fællesskab.

Aftal en gratis og uforpligtende tid med Allan eller Ole, så du kan opleve STRONG4LIFE med egne øjne og krop.

Skriv til os

  Tunge squats giver lette ben

  Tung træning og tunge squats giver lette ben i hverdagen. På cyklen. I løbeskoene. Op ad trapperne. På turen med hunden. Men for Anja Færgemann gav de tung squats også en nem tur op ad Tourmalet på racercyklen.

  Anja skiftede spinningcyklen ud med tunge squats, og det gav effekt på cyklen. Men vores personlige træning gjorde ikke kun Anja til en mere effektiv cykelrytter, det gav hende også meget mere overskud i hverdagen. På trods af, at Anja tidligere havde haft svært ved at prioritere træningen.

   

  Trænere i STRONG4LIFE

  Allan Frederiksen

  Allan Frederiksen

  Medejer

  Kristian Petersen

  Kristian Petersen

  Personlig træner

  Merete Vandmose

  Merete Vandmose

  Yogalærer

  Ole Stougaard

  Ole Stougaard

  Medejer

  Emilie Stoltenberg

  Emilie Stoltenberg

  Personlig træner

  Benjamin Riis

  Benjamin Riis

  Personlig træner