StrongLife

Næste forløb starter

}

Pris

Medlemmer

Kontakt Ole

Ikke-medlemmer

4995 kr.

Varighed

8 uger

Sted

STRONG4LIFE
Cirkorievej 76
5220 Odense SØ

8 ugers træningsforløb til dig der gerne vil have en sundere og mere aktiv livsstil

Har du besluttet dig for at du gerne vil have en sundere og mere aktiv livsstil, så giver vores StrongLife træningsforløb dig den bedste start.

På et StrongLife sætter vi fokus på:

  • Træning: 2 ugentlige holdtræninger
  • Kost: Kostvejledning og sundere kostvaner
  • Livsstil: Hjælp til at ændre vaner og få en sundere og mere aktiv livsstil

StrongLife forløbet foregår på hold med 4-8 deltagere, og under kyndig vejledning af en af vores dygtige personlige trænere. Selvom du træner på et hold er træningen individuelt tilpasset, således du træner de øvelser og med den belastning, der passer til lige netop dig.

Vi lægger stor vægt på at opbygge et stærkt træningsfællesskab og at gøre træningen sjov og inspirerende.

For at du kan følge de forandringer, der sker med kroppen, så laver vi en kropsscanning, hvor vi måler vægt, fedtprocent, muskelmasse mv. ved opstart, efter 4 uger samt efter de 8 uger.

Foruden en bedre kropssammensætning vil forløbet også give dig større styrke og bedre bevægelighed samt større fysisk og mentalt overskud.

Efter de 8 uger vil du også have lært en række værktøjer, så du har mulighed for på egen hånd at fortsætte med din “nye” livsstil.

StrongLife træningsforløbet indeholder:

 

  • 16 x Holdtræning med personlig træner
  • 3 x Kropsscanning – ved opstart, efter 4 uger og ved forløbets afslutning
  • Foredrag omkring kost
  • Foredrag om en sundere og mere aktiv livsstil
  • Fri adgang til STRONG4LIFE

Mød din træner

Benjamin Riis

Personlig træner

Min store force som træner ligger indenfor rehabilitering og smertereducering, som jeg har beskæftiget mig meget med som fysioterapeut. Ikke desto mindre har jeg en stor interesse indenfor styrketræning og præsentationsfremmende træning.

Maria Krüger

Personlig træner

Jeg hedder Maria.

Og selvom jeg har en militærbaggrund fra Gardehusarregimentet, så lover jeg, at jeg ikke har en kommanderende træningsstil med piskesmæld. I mig får du en glad og smilende træner, som dyrker sammenhold.

Maria Buk

Personlig træner

Jeg hedder Maria Buk Jørgensen og jeg er uddannet Cand.scient i Idræt og Sundhed ved Syddansk Universitet. Igennem mit uddannelsesforløb har jeg haft særlig fokus indenfor træningsfysiologi og specialiseret mig i denne retning.

Mathias Nielsen

Personlig træner

I mit virke som personlig træner har jeg specialiseret mig i at arbejder med træning af atleter i diverse sportsgrene, styrkeløft og generel muskelopbygning. Derudover har jeg en stor interesse indenfor træning med henblik på lindring af smerter og genoptræning.

Tilmelding

Tilmeld dig hos Ole Stougaard på ole@strong4life.dk eller 51 94 24 06. Er du i tvivl om forløbet er det rigtige for dig, så kontakt Ole for en uforpligtende snak om dit behov, dine ønsker og dine spørgsmål.

Her er plads til alle på alle niveauer og med mange forskellige baggrunde hjulpet og vejledt af de mest kompetente og grundige trænere her er intet problem for stort eller småt. Alt sammen i de hyggeligste omgivelser.

Carsten Poulsen

Medlem