StrongSenior

StrongSenior - ugentlig holdtræning

StrongSenior er vores træningshold målrettet til seniorer.

Hvis du gerne vil bevare dit fysiske overskud til langt oppe i årene, så du kan holde til at lege med børnebørnene, ordne hus og have eller gå og cykle længere ture, så er det vigtigt med god bevægelighed, stor styrke og en god arbejdskapacitet.

En StrongSenior træningstime er derfor bygget op omkring mobilitets-, styrke og konditionstræning, og du vil i løbet af få uger kunne mærke en betydelig fremgang og et større overskud i din hverdag.

Træningen foregår på hold med 4-8 deltagere, og under kyndig vejledning af Benjamin, vores dygtige personlige træner og fysioterapeut. Selvom du træner på et hold er træningen individuelt tilpasset, således du træner de øvelser og med den belastning, der passer til lige netop dig.

Vi lægger stor vægt på at opbygge et stærkt træningsfællesskab og at gøre træningen sjov og inspirerende. Så efter en times god træning er der også mulighed for at nyde en god kop kaffe.

Med StrongSenior får du:

– 1 times ugentlig holdtræning med personlig træner
– Hjælp og vejledning til hjemmetræning og en aktiv hverdag

Næste forløb starter

}

Startdatoer for de næste forløb

Fortløbende

Træningstider

Mandag: 09:30-10:30
Tirsdag: 09:30-10:30

Pris

995 kr. for 10 gange eller 495 kr per måned inkl. fri adgang til centeret

Varighed

10 uger

Sted

STRONG4LIFE
Herluf Trolles Vej 116A
5220 Odense SØ

Mød din træner

Benjamin Riis

Personlig træner

Min store force som træner ligger indenfor rehabilitering og smertereducering, som jeg har beskæftiget mig meget med som fysioterapeut. Ikke desto mindre har jeg en stor interesse indenfor styrketræning og præsentationsfremmende træning.

Tilmelding

Tilmeld dig ved at skrive til os via kontaktformularen “Skriv til os”

Kontakt os

Lyder forløbet som noget for dig eller har du spørgsmål, så kontakt os her!

Skriv til os

    Her er plads til alle på alle niveauer og med mange forskellige baggrunde hjulpet og vejledt af de mest kompetente og grundige trænere her er intet problem for stort eller småt. Alt sammen i de hyggeligste omgivelser.

    Carsten Poulsen

    Medlem