Merete Vandmose

Yogalærer

Om Merete

For mig er yoga et fristed, hvor jeg renser hovedet og overgiver mig til kroppen og åndedrættet. Det er stedet, hvor tiden bliver sat på pause, og jeg for en stund giver slip på bekymringer, tanker om fortiden og planlægning af fremtiden. På den måde bliver yogaen det sted, hvor jeg kan lade nærværet spire og bare er med kroppen.

Min undervisning har sin basis i hatha yoga med fokus på åndedræt og ro. Jeg er inspireret af den dynamiske Vinyasa Yoga (Flow), og holder af at bringe legende elementer ind i min undervisning. Min tilgang til yoga er udogmatisk og uhøjtidelig med et smil på læben. Jeg stiler ikke efter perfektion, men ønsker at inspirere den enkelte til at mærke og respektere kroppen.

Som yogalærer er det min intention at give mine yogier oplevelsen af nærvær, mental bevidsthed samt fysisk og følelsesmæssig balance – således at både krop og sind bliver mere smidigt, stærkt og balanceret.

Min baggrund for at undervise er et liv i og med bevægelse og en stor fascination af, hvad kroppen og sindet kan. Jeg er certificeret yogalærer fra Nordisk Yoga, og har gennem årene deltaget i et hav af kurser og workshops.

Her er plads til alle på alle niveauer og med mange forskellige baggrunde hjulpet og vejledt af de mest kompetente og grundige trænere her er intet problem for stort eller småt. Alt sammen i de hyggeligste omgivelser.

Carsten Poulsen

Medlem

Oplev STRONG4LIFE

Du skal opleve vores træningscenter og -fællesskab.

Aftal en gratis og uforpligtende tid med Allan eller Ole, så du kan opleve STRONG4LIFE med egne øjne og krop.

Skriv til os