Ole Stougaard

Medejer af STRONG4LIFE

Om Ole

Med udgangspunkt i en kandidatgrad i Idræt og Sundhed og en elitekarriere i triatlon har jeg siden år 2000 arbejdet som personlig træner. Jeg har været omkring de fleste aspekter af trænergerningen og jeg har derfor trænet og hjulpet en meget bred vifte af klienter, og jeg har erfaring med bl.a.:

  • Elitetræning og præstationsoptimering
  • Vægttab og livsstilsforløb
  • Styrketræning og muskelopbygning
  • Genoptræning
  • Seniortræning

Det som motiverer mig og som jeg er drevet af i mit virke som personlig træner er at hjælpe andre til at få det bedre eller blive en bedre udgave af dem selv. Og så er det underordnet om dit mål er vægttab, mere overskud i hverdagen, færre smerter, større styrke eller at gennemføre en Ironman.

Når du træner med mig, skal du ikke forvente at blive strøget med hårene – til gengæld kan du være sikker på at få de ønskede resultater, hvis du ellers følger mine anvisninger. Gennem kyndig vejledning og realistisk planlægning har jeg gennem årene guidet og vejledt et hav af klienter til små og store succeser.

Uddannelse

– Cand. Scient Idræt og Sundhed

Erfaring

– Elitetræning og præstationsoptimering

– Vægttab og livsstilsforløb

– Styrketræning og muskelopbygning

– Genoptræning

– Seniortræning

Her er plads til alle på alle niveauer og med mange forskellige baggrunde hjulpet og vejledt af de mest kompetente og grundige trænere her er intet problem for stort eller småt. Alt sammen i de hyggeligste omgivelser.

Carsten Poulsen

Medlem

Oplev STRONG4LIFE

Du skal opleve vores træningscenter og -fællesskab.

Aftal en gratis og uforpligtende tid med Allan eller Ole, så du kan opleve STRONG4LIFE med egne øjne og krop.

Skriv til os