Grundlæggende mobilitetstræning

Kom godt i gang med mobilitetstræning

For at du kan bevæge dig frit, og gøre de ting du har lyst til kræver det at både din styrke, arbejdskapacitet og mobilitet er “god nok”. Der er mange måder du kan træne mobilitetstræning, og i dette forløb skal du arbejde med en metode der hedder Original Strength. Jeg har flere års gode erfaringer med denne metode, og den udmærker sig ved bl.a.:

   • At den er simpel og let at lære
   • Kan laves af alle, uanset dit udgangspunkt
   • Kan nemt udføres før- eller efter din anden træning
   • Du får stor effekt af “kun” 10 minutters træning 2-4 gange om ugen

Træningsforløbet indeholder:

Forløbet er delt op i 6 moduler med forskellige mobilitetsøvelser og fokuspunkter. Til hvert modul får du en:

   • Instruktionsvideo, hvor du får en detaljeret gennemgang af de mobilitetsøvelser, der indgår i modulet.
   • Flowvideo, hvor du kan se mobilitetsprogrammet i sin helhed, inklusiv hvor mange gentagelser du skal lave af hver øvelse.
    Træningsplan.

Jeg anbefaler, at du bruger 2 uger på hvert modul. Så har du tid til at lære øvelserne at kende og få programmet trænet igennem nogle gange, inden du skal lære noget nyt. Det kræver nogle (mange) gentagelser af den samme øvelse, inden kroppen “lærer” den at kende, så du kan slappe af i øvelsen og opnå den fulde træningseffekt.

 

Træningsplan

For at give dig en god struktur på dit mobilitetstræningsforløb, har jeg lavet en 12 ugers træningsplan jeg vil anbefale dig at følge. Planen indeholder 3 mobilitetstræninger om ugen, og efterhånden som du bliver introduceret til de forskellige moduler og mobilitetsflows, så bliver træningsplanen mere og mere varieret.

Under hvert modul er der en pdf-fil med mobilitetsøvelserne fra den tilhørende flowvideo. Jeg har samlet dem alle i en enkelt pdf-fil, som du kan downloade her: Mobilitetsflow 1-6 (samlet)

Jeg vil anbefale dig at du udskriver planen, og hænger den op et synligt sted 🙂

Når du har været de 6 moduler igennem og brugt 12 uger på mobilitetstræning, så er jeg sikker på, at du har forbedret din mobilitet – noget der forhåbentlig kan mærkes både i hverdagen og i din træning. Du vil også have lært om de grundlæggende principper omkring Original Strength og mobilitetstræning.

Husk at du fortsat har adgang til videoerne og kan fortsætte træningen på egen hånd – enten ved at starte forfra eller ved at arbejde med de øvelser, du bedst kunne lide.

God fornøjelse med træningen.

Strong hilsen
Ole Stougaard

Træningsforløbet indeholder

6 Instruktionsvideoer

Detaljeret gennemgang af alle mobilitetsøvelserne

6 Flowvideoer

6 mobilitetsprogrammer – lige til at følge

Træningsplan

12 uger – 3 træninger om ugen

Har du spørgsmål?

Kontakt os her!

Skriv til os

Her er plads til alle på alle niveauer og med mange forskellige baggrunde hjulpet og vejledt af de mest kompetente og grundige trænere her er intet problem for stort eller småt. Alt sammen i de hyggeligste omgivelser.

Carsten Poulsen

Medlem