Mød STRONG familien

I STRONG4LIFE er vores fælles omdrejningspunkt den gode træning. Træning som skal gøre dig stærkere og mere bevægelig samt forbedre din kondition og arbejdskapacitet.

Styrketræning er for alle
​- og STRONG4LIFE er for alle…

I STRONG4LIFE er vores fælles omdrejningspunkt den gode træning. Træning som skal gøre dig stærkere og mere bevægelig samt forbedre din kondition og arbejdskapacitet.

Fordelingen mellem de forskellige elementer er individuelt tilpasset, og vi tager altid udgangspunkt i din aktuelle træningstilstand og de mål, du gerne vil nå.

Vores mantra er: “Vi behandler alle vores medlemmer forskelligt, for at vi kan behandle dem ens!”

Hos os træner mange forskellige mennesker med vidt forskellig baggrund, form og mål med deres træning. For at få et indblik i, hvor bredt vi favner og ikke mindst se, hvordan vidt forskellige mennesker med vidt forskellige mål har glæde og gavn af vores træning og det sociale fællesskab, kan du møde nogle af dem her:

Merete Vandmose

For Merete er styrketræning en sport – hun træner meget og elsker at udfordre sig selv og nørde med øvelserne.​

Ole Stougaard:

Så min fornemste opgave er at hjælpe Merete med at forbedre hendes teknik og finde løsninger på de udfordringer, hun møder, når hun sætter sig nye træningsmål

Jeg har siden maj 2016 været træner for Merete. Merete er den type, der holder meget af at træne, og hun kan sagtens finde ud af at træne selv.

Merete:

Jeg er glad for den professionelle og seriøse tilgang til træning, der er i STRONG4LIFE. For mig er det supervigtigt at have en træner, der også synes, det er sjovt, at vi med små justeringer kan forbedre min teknik og bringe mig nærmere nogle af de mål, som jeg har sat for mig selv.
Desuden er den gode stemning ret unik – det er fedt, at man kan træne sammen og have det sjovt – selvom man er på vidt forskelligt niveau og med vidt forskellig mål.

Bliv en del af STRONG familien

Flere artikler

Oplev STRONG4LIFE

Du skal opleve vores træningscenter og -fællesskab.

Aftal en gratis og uforpligtende tid med Allan eller Ole, så du kan opleve STRONG4LIFE med egne øjne og krop.

Skriv til os

    Her er plads til alle på alle niveauer og med mange forskellige baggrunde hjulpet og vejledt af de mest kompetente og grundige trænere her er intet problem for stort eller småt. Alt sammen i de hyggeligste omgivelser.

    Carsten Poulsen

    Medlem